Assortiment belegde broodjes in regio Utrecht

Verse belegde broodjes online bestellen

Klik hier voor het TToppertje assortiment in PDF.

Het TToppertje concept is gebaseerd op vaste keuzes met veel variatie.

Door de vaste keuzes is de bereiding en logistiek duidelijk en goed te plannen en door de ruime variatie heeft u als klant de keus alsof het catering op maat is.

Het enige wat u hoeft te doen is de inhoud van de TToppertje box op een voor u gekozen manier te presenteren. Wij pakken het in en u pakt het uit.

Als u doorklikt naar de bestelpagina zult u versteld staan van de vele mogelijkheden.

De meest voordelige box die u kunt kiezen is de easy. We hebben overwogen om het de basic-serie te noemen of de budget-serie, maar dat zou het product tekort doen. Tip Top kwaliteit, vers klaargemaakt. Zo’n broodje kan maar één naam hebben: easy.

Kant en klaar en kakelvers

Alles wat u normaal gesproken zelf zou klaarmaken kunt u nu kant en klaar “out of the box” bestellen. Zeg maar wat u wilt hebben.

Een easy broodje, maar het mag net wat luxer zijn: Easy plus. Er zijn duidelijk omschreven assortimentsboxen of boxen met één soort, dan mag u aangeven welke soort.

Liever de broodjes van uw keuze per stuk verpakt? Dat kan: klik en klaar!

Wat te denken van thema lunchpakketten, biologische variaties of zelfs complete lunches. Benieuwd naar onze dikke mikken. U bent er slechts een muisklik vandaan.

Door de opzet van dit concept is het voor TToppertje mogelijk snel en logistiek optimaal efficiënt te handelen. Dit vindt u terug in de prijsstelling. Er wordt geen enkele consessie aan de kwaliteit gedaan. We hebben een naam hoog te houden.

Out of the box – hoezo standaard?

Voor productspecificaties neem contact op met:
TToppertje 0346-214842 of via de mail info@ttoppertje.nl


Alle prijzen zijn excl BTW